Vår redaktionella blog från våra olika författare
1 minut lästid (201 ord)

B3 Init - Cybercom Konsultduon omvald

Det nya ramavtalet avser uppdragstjänster inom it-Infrastruktur och teknik och uppdraget innefattar utveckling, anpassning, drift och förvaltning av Valmyndighetens it-stöd för valadministration, vilket Skatteverket ansvarar för åt Valmyndigheten. Det nya avtalet gäller till att börja med i två år med start den 1 oktober med option på förlängning på upp till ytterligare två år.

B3 Init har varit med i flera uppdrag och jobbat med utveckling, drift, förvaltning och anpassning av Valmyndighetens it-stöd för valadministration sedan 2000. Formellt har uppdraget upphandlats på det ramavtal som finns mellan Cybercom och Skatteverket och som avser uppdragstjänster inom it-infrastruktur och teknik.

– Valmyndigheten har en viktig roll för genomförandet av val och landsomfattande folkomröstningar i Sverige vilket kräver effektiva och säkra it-tjänster. Vi är verkligen glada för det förnyade förtroendet och att vi fortsatt får utveckla moderna it-tjänster för Valmyndigheten, säger Måns Wallén, vd på B3 Init.

– Ett långt och givande samarbete mellan B3 Init och Cybercom har möjliggjort framgång i att vinna uppdraget. Att leverera tjänster med tydlig hållbarhetseffekt är en grundpelare i vår affär och att kunna göra det tillsammans med andra ser vi som en självklarhet för att nå Agenda 2030, säger Eva Aronsson, key account manager på Cybercom.

 

Försäljningen sjönk för Clas Ohlson: ”Många tillbr...
"Vem tar ansvar för den växande vårdskulden i pand...

Relaterade inlägg

 

Kommentarer (0)

Inga kommentarer här ännu

Skriv dina kommentarer

  1. Kommentera som en gäst.
0 Tecken
Bilagor (0 / 3)
Dela din plats

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.bizzit.se/