Digital Strategibyrå

BizzIT Digital är en digital affärsutvecklingsbyrå i Stockholm med en grupp digitala konsulter i Sverige och utomlands. BizzIT Digital team har lång och bred digital affärserfarenhet inom digital strategi, prediktiv analys, AI, marknadsföring, automatisering och utveckling för bl a Precision Marketing-FICO.

BizzIT Digital

Vi gör skillnad genom mätbara resultat

BizzIT Digital uför olika digitala tjänster som seniora experter med lång erfarenhet. Vårt egna analysverktyg mäter den digitala förmågan över ett företags eller organisations digitala status och analys för förbättringar.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur även ni kan mäta er digitala status och förbättringspotential inom bl a RPA/automatisering.

BizzIT Digital Affärskonsulting

BizzIT Digital Affärskonsulting

Vi genomför en analys som även tar hänsyn till ett företags generalla affärside och skapar en väg framåt för att nå målsättningar för satsningar mot en gemensam målbild.

BizzIT DIgital Projektledning

BizzIT DIgital Projektledning

Våra digitala projektledare är certifierade analytiker som vägleder och genomför vårt projekt enligt uppgjord plan. Vårt team genomför olika delar i projektet beroende på omfattning.

BizzIT Digital Affärsrådgivare

BizzIT Digital Affärsrådgivare

Våra digitala experter startar en strategis analys där man tar hänsyn till företagets förutsättningar och ser till att skapa processer, modeller som styr genomförandet mot en gemensam överenskommen målbild.

BizzIT Digital Digitaliseringsanalys

BizzIT Digital Digitaliseringsanalys

Vårt egna digitaliseringsverktyg gör att vi kan analysera, mäta och se ett företaget digitala status & digitala innovation. Företaget får en karta över företagets status & åtgärder inom olika områden.

BizzIT Digitals process

Hur vi jobbar

BizzIT Digital jobbar systematiskt i alla våra digital projekt processorienterat och med olika metoder för att säkerställa kvalite och leveransutfästelser.

Identifiera status av företaget/projektet:

Vi har ett första möte för att fastställa och analysera nuläget,

Behovsanalys/workshop

Efter vi tillsammans har haft en workshop en behovsanalys så tar vi fram en accept av vad som skall levereras. Vi har flera processteg och vi beskriver inte alla här. Vi jobbar i olika projektvertyg allt enligt kundens önskemål.

Projektgenomförande

Vi genomför projektet och vår kund är delaktig i vår leverans via vårt eget interaktiva kundsystem och våra projektverktyg.

Överlämnande av projekt

Vi stämmer av leveranspunker i projektbeskrivningen och överlämnar projektet.

Återkoppling av projekt och nya innovationer

Vi träffar vår kund för att stämma av leverans, återkoppling och ev nya uppdrag/förbättringar.

Våra konsult tjänster vi erbjuder

Tjänster

Hyr en digital affärsutvecklare

Hyr en digital strateg

Hyr en digital analytiker

Hyr en digital projektledare

Hyr en SEO konsult

Expertområden

Automatisering RPA/IPA/AI

Digital affärsanalys/analysverktyg

Digital due diligence

Digital marknadsplan

Precision marketing (marketing automation)

KONTAKT

  • +0707-751918

Kontakt email

  • SALES
  • KONTAKT
  • ADMIN EKONOMI

Besöksadress

  • Virkesvägen 12 120 30 Stockholm

Artiklar

Redaktionen
03 juli 2020
Digitala Artiklar
USA:s president Donald Trump har fått nog av de sociala medieplattformarna Twitter och Facebook och överväger nu att byta till en mindre konkurrent eller skapa en helt egen plattform, rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor. Presidenten anser att både Facebook och Twitter har trampat i klaveret genom att i Facebooks fall ha avpub...
18 Träffar
Redaktionen
03 juli 2020
Digital Transformation
Facebook måste sluta samla in data från användarna utan tillstånd och därmed följa tidigare beslut i frågan. Det har en tysk federal domstol beslutat. Den tyska konkurrensmyndigheten slog i fjol fast att Facebook utnyttjar sin dominerande ställnig inom sociala medier och att insamlandet av data inte fick fortgå, vilket det amerikanska företaget öve...
25 Träffar
Redaktionen
29 juni 2020
Digitala Artiklar
Cyberattackerna mot svenska företag ökar snabbt, inte minst på grund av pandemin. Under 2020 kommer angreppen att leda till kostnader på mellan 20 och 22 miljarder kronor, enligt en ny sammanställning.It-säkerhetsföretaget Truesec, med hundratals kunder inom det svenska näringslivet, har gjort fram en sammanställning över cyberhoten mot svenska för...
30 Träffar
Redaktionen
23 juni 2020
Digitalisering
Men förstår kunderna olika leverantörers erbjudanden?AI har blivit så genomgripande, nästan varje mjukvaruleverantör gör anspråk på dagens mest hypade teknik. Faktum är att Gartners latest Hype Cycle for Emerging Technologies beskriver "Technology innovation is the key to competitive differentiation and is transforming many industries." Men förstår...
51 Träffar